{{ENGLISH}}
{{Prep time:}} 15 minutes
{{Cooking time:}} 20 minutes
{{Ingredients}}
3 cups (750 mL) All-Purpose or Plain Flour
1 cup (250 mL) Brown Sugar
1 cup (250 mL) Unsweetened Coconut, grated
1 cup (250 mL) Raisins
3 tsp (15 mL) Baking Powder
½ tsp (2 mL) Salt
½ tsp (2 mL) Ground Nutmeg
½ tsp (2 mL) Ground Cinnamon
1 cup (250 mL) Milk
2 Large Eggs, beaten
1 tsp (5 mL) Vanilla
{{Instructions}}
- Combine all dry ingredients into a mixing bowl
- Stir together Milk, Eggs and Vanilla in a bowl and set aside
- Using a stand or hand mixer add the wet ingredients to the dry ingredients at
little at a time until the all the wet ingredients have been mixed in; don’t over mix - Drop spoonfuls of batter on a greased baking sheets
- Place sheets into pre-heated 350°F (180°C) oven and bake for 15 to 20 minutes or until golden brown
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{{FRENCH}}
390 g de farine
240 g de sucre
125g de noix de coco râpée
125 g de raisins secs
1 sachet de levure chimique
1 cuillère à café de noix muscade
1 pincée de cannelle
¼ de litre de lait
2 œufs et une cuillère à café de vanille
1.Mélanger tous les ingrédients secs dans un saladier
2.Mélanger à part les œufs, le lait et la vanille.
3.Ajouter ce mélange liquide au 1er mélange, au mixeur , sans trop travailler la pâte.
- Déposer sur une plaque légèrement beurrée des petits tas formés à partir de cette pâte.
- Faire cuire au four à 180°C pendant 15/ 20 mns.