{{ENGLISH}}

{{Prep time:}} 15 minutes

{{Cooking time:}} 20 minutes

{{Ingredients}}

3 cups (750 mL) All-Purpose or Plain Flour

1 cup (250 mL) Brown Sugar

1 cup (250 mL) Unsweetened Coconut, grated

1 cup (250 mL) Raisins

3 tsp (15 mL) Baking Powder

½ tsp (2 mL) Salt

½ tsp (2 mL) Ground Nutmeg

½ tsp (2 mL) Ground Cinnamon

1 cup (250 mL) Milk

2 Large Eggs, beaten

1 tsp (5 mL) Vanilla

{{Instructions}}

  1. Combine all dry ingredients into a mixing bowl
  2. Stir together Milk, Eggs and Vanilla in a bowl and set aside
  3. Using a stand or hand mixer add the wet ingredients to the dry ingredients at
    little at a time until the all the wet ingredients have been mixed in; don’t over mix
  4. Drop spoonfuls of batter on a greased baking sheets
  5. Place sheets into pre-heated 350°F (180°C) oven and bake for 15 to 20 minutes or until golden brown

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{{FRENCH}}

390 g de farine

240 g de sucre

125g de noix de coco râpée

125 g de raisins secs

1 sachet de levure chimique

1 cuillère à café de noix muscade

1 pincée de cannelle

¼ de litre de lait

2 œufs et une cuillère à café de vanille

1.Mélanger tous les ingrédients secs dans un saladier

2.Mélanger à part les œufs, le lait et la vanille.

3.Ajouter ce mélange liquide au 1er mélange, au mixeur , sans trop travailler la pâte.

  1. Déposer sur une plaque légèrement beurrée des petits tas formés à partir de cette pâte.
  2. Faire cuire au four à 180°C pendant 15/ 20 mns.